Kunstuitleen Utrecht: leen kunst voor thuis

Kunstuitleen Utrecht: leen kunst voor thuis

De KunstSalon, opgericht in 1991, is een kunstgalerie die werk van eigentijdse beeldende kunstenaars uitleent en verkoopt. Kunstverkoop in Utrecht en kunstuitleen voor thuis in Utrecht, we doen beide. De steeds wisselende en met zorg samengestelde collectie omvat onder meer schilderijen, fotografie, bronzen beelden, grafiek, tekeningen en aquarellen.

Kunstuitleen Utrecht: leen kunst voor thuis

Onze tarieven zijn per maand afhankelijk van de waarde van het te lenen kunstwerk. Kunstuitleen Utrecht door de KunstSalon: u betaalt maandelijks 1/30 van de waarde van het geleende kunstwerk, bijvoorbeeld: € 30 per maand voor werken met een waarde van € 900.

Deze maandelijkse bedragen worden voor u gespaard. U bouwt zo een spaartegoed op waarmee u uiteindelijk een kunstwerk aankoopt. Het kunstwerk kan nog binnen een jaar worden geruild. Deze unieke uitleenformule geeft u de mogelijkheid om in alle rust te bedenken of een kunstwerk bij u, en in uw inrichting past.

In de galerie vindt u ook boeken van een aantal van de gevestigde kunstenaars die wij in De KunstSalon vertegenwoordigen, de zoals schilderijen van Marcel Schellekens, bronzen beeldjes van Ans Zondag en schilderijen van Frank Dekkers. Deze publicaties zijn in een samenwerking tussen De KunstSalon en de betreffende kunstenaar uitgegeven.

We ontvangen u graag aan de Oudegracht in Utrecht waar we voor u klaar staan met deskundig en persoonlijk kunstadvies. Daarnaast is De KunstSalon te vinden op vele nationale en international kunstbeurzen. De KunstSalon zal dit jaar weer deelnemen aan onder andere Realisme Amsterdam, Kunst en Antiek Weekend Naarden, en AAF Brussel. Voor meer informatie over beurzen en tentoonstellingen kunt u kijken op onze website www.dekunstsalon.nl.

Frank Dekkers Schilderij Landschap